قبل از اینکه به سراغ انواع پنلهای خورشیدی برویم نخست باید به انواع سلولهای خورشیدی بپردازیم. در ادامه این مقاله بصورت کامل با مبحث انواع پنلهای خورشیدی آشنا میشویم.
در اینجا انواع سلولهای خورشیدی را معرفی مینماییم.

انواع پنل های خورشیدی
انواع سلولهای خورشیدی:
1.سلولهای خورشیدی نوار رشتهای
2. سلولهای خورشیدی فیلم نازک(TFSC) یا (TFPV)
سلولهای خورشیدی نوار رشتهای:
فرآیند ساخت و تولید سلولهای خورشیدی نوار رشتهای بدین صورت میباشد که در آن از نوارهای و ورقهای سیلیکونی مولتی کریستالی ساخته میشود. در این فرآیند، از سیمهایی با مقاومت در برابر دمای بالا از درون سیلیکون ذوب شده بیرون کشیده میشوند تا نوار نازک مولتی کریستالی از بلورهای سیلیکونی ساخته شود.
در مرحله بعد این نوارهای نازک با طولهای مختلف بریده میشوند. صفحات ساخته شده با این فناوری نوارهای رشتهای شباهت به صفحات PV پلی کریستالی دارند. این صفحات PV بصورت نوار رشتهای خود نیز از سیلیکون پلی کریستالی ساخته میشوند.
این صفحات ساخته شده با سلولهای خورشیدی نوار رشتهای دارای معایب و مزایایی نیز هستند.
مزایا:
1.سهولت در استفاده و کاهش هزینهها
2.این صفحات خورشیدی نوار رشتهای دارای بازدهی 13 الی 14 درصد میباشد.
معایب:
1.مصرف انرژی بالا در تولید این صفحات خورشیدی
2.به نسبت فضای مورد استفاده از بازدهی کمتری برخوردار هستند.
سلولهای خورشیدی فیلم نازک (TFSC) یا (TFPV):
سلولهای خورشیدی فیلم نازک یا به عبارت دیگر (Thin Film Solar Cells) یا مخفف آن TFSC میباشد این سلولها نیز با عنوان سلولهای فتوولتائیک فیلم نازک (Thin Film Photovotalic Cells) یا TFPV یا ماژولهای PV آمورف نیز شناخته میشوند.
این سلولها از ترکیب یک یا چند لایه نازک از مواد PV یا فیلم نازک (TF) که بر روی یک لایه شیشه، پلاستیک، فلز و … ساخته میشوند که نسل دوم سلولهای خورشیدی هستند. ضخامت این فیلمها از چندین نانومتر تا ده ها میکرومتر قابل تغییر است.
با همه این اوصاف سلولهای خورشیدی با ضخامتهای خیلی کمتر نیز ابداع شدهاند. در نسل اول سلولهای خورشیدی سیلیکون کریستالی از ویفرهای سیلیکونی با ضخامتی تا حداکثر 200 میکروکتر استفاده میکنند.
انواع سلولهای خورشیدی فیلم نازک بر اساس واد تشکیل دهنده آن عبارتند از:
1.سلولهای خورشیدی سیلیکونی آمورف (a-Si یا a-Si:H)
2.سلولهای خورشیدی تلورید کادمیوم
3.سلولهای خورشیدی سلنید گالیوم ایندیوم مس
در اینجا باید خاطر نشان شد که نسل سوم سلولهای خورشیدی فیلم نازکی هستند که متاسفانه اکنون بصورت تجاری قابل دسترس نمیباشند. این سلولهای خورشیدی عبارتند از:
سلولهای فتوولتائیک آلی (OPC/OPC)
حساس شده با رنگ
سلولهای خورشیدی پلیمری
نقطه کوانتوم
سولفید قلع روی مس
نانوکریستال
سلولهای خورشیدی پروسکایت
مزایا:
1.پیچیدگی کمتر در ساخت صفحات خورشیدی فیلم نازک نسبت به سلولهای PV کریستالی
2.مقرون به صرفه بودن و هزینه کمتر نسبت به صفحات مونو کریستالی
3.بدلیل داشتن ظاهری یکنواخت از جذابیت و زیبایی بیشتری برخوردار است
4.آنجایی که از لحاظ انعطاف پذیری بیشتر دارند کاربردهای متفاوتی نیز دارند لذا در صورت عدم مشکل فضا استفاده از این صفات منطقی تر میباشد.
5.از آنجایی که صفحات فیلم نازک مقاومت دمایی بالایی دارند لذا دما های بالا و سایه تاثیر کمتری روی این صفحات میگذارد.
معایب:
1.به دلیل اشغال فضای زیاد برای مکانهای مسکونی مناسب نمیباشند.
2.نوع ساختار و نگهداری و غیره صفحات فیلم نازک باعث میشود این سیستم بسیار گران و پر هزینه باشد.
3.طول عمر کمتر نسبت به سایر صفحات خورشیدی
سلولهای خورشیدی سیلیکونی آمورف (a-Si) یا (a-Si:H):
این سلولها خورشیدی از زیرمجموعه سلول خورشیدی فیلم نازک سیلیکونی میباشد که به سلولهای خورشیدی سیلیکونی آمورف (Amorphous Silicon Solar Cell) معروف است.
سلولهای خورشیدی آمورف از آنجایی که نیاز کمتری یعنی کمتر از یک درصد به سیلیکون برای استفاده از سلولهای خورشیدی کریستالی دارد بنابراین از بازدهی خیلی کمتری نسبت به صفحات خورشیدی پلی کریستال و مونو کریستال دارد که این مقدار حدود تقریباً 5 تا 6 درصد میباشد.
در تولید سلولهای خورشیدی آمورف نیاز به یک یا چند لایه از مواد فتوولتائیک که بر روی یک لایه ای از گاز که بصورت اسپری قرار میگیرد و به آن “رسوب بخار” میگویند.
سلولهای خورشیدی تلورد کادمیوم
صفحات خورشیدی فیلم نازک تلورید کادمیوم (Cadmium Telluride Thin Film Solar Panels) که این سلولهای خورشیدی مبتنی بر تلورید کادمیوم (CdTe) همراه با فناوری فتوولتائیک (PV) میباشد. این صفحات در سیتم های چند کیلو واتی در مقایسه با صفحات خورشیدی سیلیکونی کریستالی مقرون به صرفه میباشند.
بازدهی صفحات ساخته شده با سلولهای خورشیدی تلورد کادمیوم از تقریباً 9 تا 11 درصد میباشد. شرکت First Solar با نصب و اجرای نیروگاه بالغ بر 5 گیگاواتی در سراسر دنیا با استفاده از فناوری سلولهای خورشیدی فیلم نازک تلورید کادمیوم توانسته رکورد جهانی با بازدهی 14.4 درصد در برای ماژولهای فتوولتائیک ثبت کرده است.
سلولهای خورشیدی سلنید گالیوم ایندیوم مس
این سلولها که به سلولهای سلنید گالیوم ایندیوم مس (Copper Indium Gallium Selenide Solar Cells) یا CIGS/CIS معروفند که در سال 2011 تلید تجاری آن در کشور آلمان آغاز شده است.
این سلولها ترکیبی از ایندیوم،مس،گالیوم و سلنید روی لایه ای مثل شیشه یا پلاستیک، که با یک آندو کاتد در پشت و قسمت جلو برای تامین توان خروجی الکتریکی تهیه و ساخته میشوند. این سلول بخاطر مقاومت دمایی بالایی دارند بنابراین در آب و هوای گرم کارایی بهتری دارند. از همین رو اگر این سلولها بر روی شیشه گذاشته شوند عملکرد بهتری خواهند داشت.
این صفحات خورشیدی از بازدهی حدود 11 تا 14 درصدی برخوردار است. اما مقدار 19.9 درصد بالاترین میزان بازدهی است که تیم پژوهشگر آزمایشگاه ملی انرژی تجدیدپذیر به آن دست یافتند. که این تیم به بهترین بازدهی یعنی 20.8 درصد در اکتبر سال 2013 رسیدند.

صفات خورشیدی پلی کریستال و مونوکریستال
انواع پنلهای خورشیدی براساس نوع صفحه:
این نوع پنلهای خورشیدی از صفحاتی بنام سیلیکون کریستالی (Crystalline Silicon) که از شکل کریستالی سیلیکونی بهره می برد. از یان در فرآیند و تولید صفحات خورشیدی کریستالی که از فناوریهای فتوولتائیک (PV) پلی کریستالی و مونو کریستالی بسیار مورد استفاده قرار میگیرد.
حدود 90 درصد فناوری مبتنی بر فتوولتائیک بر اساس سیلیکون است که در صفحات خورشیدی سیلیکون کریستالی بیشترین استفاده را دارد.
معیارهای بسیاری در صفحات با فناوری فتوولتائیک برای استفاده از سیلیکون وجود دارد. در اینجا مهمترین آن مربوط به خلوص سیلیکون میباشد. در اینجا منظور از خلوص سیلیکون این است که هر چه خالص سازی سیلیکون بیشتر باشد ، میزان نوری که تبدیل به انرژی الکتریسیته میشود نیز برای صفحات خورشیدی بیشتر خواهد بود.
در اینجا انواع پنلهای خورشیدی به دو نوع ذیل بر اساس نوع صفحه تقسیم میشوند:
1.صفحات پلی کریستالی
2.صفحات مونو کریستالی
صفحات پلی کریستالی:
این صفحات با نام پلی کریستالی که به معنای چند کریستالی میباشد. همانگونه که از معنی این صفحات خورشیدی بر می آید در فرآیند ساخت این صفحات خورشیدی با ترکیب چند کریستال سیلیکونی استفاده میشود. این صفحات به دلیل راست گوشه بودن از سیلیکون کمتری نسبت به صفحات خورشیدی مونو کریستال نیاز دارند که همین امر باعث کاهش هزینه ها میشود.
بازدهی این صفحات خورشیدی با سلولهای پلی کریستالی نسبت به سلولهای مونو کریستالی کمتر می باشد و در حدود 13.5 تا 17 درصد میباشد.این سلولها برای اولین بار در سال 1981 روانه بازار شدند و با نام پلی سیلیکون یا سیلیکون مولتی کریستالی شناخته و نامگذاری میشوند.
نحوه ی ساخت سلولهای PV پلی کریستالی بدین صورت است که ابتدا سیلیکون خام را ذوب کرده و درون یک قالب به شکل مربع ریخته تا خنک شود، حال آن را در حالت آرایهها و ویفرهای بطور کاملاً مربعی برش داده میشوند. در صفحات خورشیدی پلی کریستالی هنگامیکه انعکاس مقداری نور به از عقب کمی آبی تر به نظر می رسد که بدلیل آرایش بلوری غیر یکنواخت این صفحات میباشد.
مزایا:
1.تولید صفحات خورشیدی پلی کریستال به دلیل نحوهی تولید سیلیکون مقرون به صرفه و کم هزینهتر است.
2.قدرت تحمل گرمایی پایین تر صفحات پلی کریستالی که این امر باید در طراحی نقشه نصب صفحات خورشیدی در نظر گرفته شود.
3.جابه جایی و سهولت در استفاده از آن
4.بازدهی نسبتاً خوب
5.اشغال فضای کمتر بروی پشت بام
6.در دسترس بودن
معایب:
1.بازدهی صفحات پلی کریستالی در حدود 13.5 تا 17 درصد است که این بدین معناست که اگر صفحه خورشیدی با توان 100 وات باشد خروجی آن در بازه 13.5 تا 17 وات خواهد بود. بنابراین این صفحات نسبت به صفحات مونوکریستالی بازدهی کمتری دارند.
2.در صفحات پلی کریستالی ماژولهای PV در مقایسه با صفحات خورشیدی مونو کریستالی در همان اندازه (دارای یک سطح یکسان) برق کمتری تولید میکنند که این لزوماً اینگونه نیست.
3.این صفحات بدلیل داشتن چند رنگ مختلف آبی نسبت به صفحات ساخته شده مونو کریستالی و فیلم نازک از زیبایی کمتری برخوردار است.
صفحات مونوکریستالی:
این صفحات با نام مونو کریستالی که به معنای تک میباشد. لذا با توجه به این موارد سلولهای مونو کریستالی (Monocrystalline Solar Panels) از یک سیلیکون خالص تولید میشود.
از طرفی به این صفحات، صفحه سیلیکونی تک کریستالی نیز میگویند. به این دلیل که در ساخت آن از یک آرایه کریستالی استفاده شده است. که این امر خلوص ظاهر یکنواخت در ماژول و صفحه خورشیدی PV را فراهم میکند.
در این نوع از صفحات خورشیدی سلولهای PV به شگل گرد و در سراسر ماژول PV میلههای کریستال سیلیکونی ، استوانهای به نظر میرسند. در اینجا فرق بین صفحات مونو و پلی کریستالی این است که در آن سلولهای مونوکریستالی به شکل استوانههایی با لبه های گرد بنظر میرسند.
مزایا:
1.بازدهی این صفحات در محدوده ی 15 تا 20 درصد است. این در حالی است که در آزمایشگاه آخرین صفحات خورشیدی تا 25 درصد بازهی را ثبت کردند.
2.عدم اشغال مساحت زیاد روی بام بدلیل اینکه PV مونو کریستالی به کمترین فضا نیاز دارند.
3.طول عمر بالای صفحات مونو کریستالی بطور میانگین 25 سال میباشد.
4.عملکرد بهتر نسبت به صفحات پلی کریستالی و تولید انرژی الکتریسیته 4 برابر صفحات فیلم نازک
5.سهولت در جابجایی و استفاده
6.در دسترس بودن صفحات مونو کریستالی در بازارها
معایب:
1.هزینه بالا و گران بودن این صفحات نسبت به ماژول های PV صفحات پلی کریستالی و فیلم نازک
2.از آنجایی که صفحات مونوکریستالی از یک کریستال سیلیکونی ساخته میشود بنابراین ، اگر در معرض گردو غبار و پوشانده شدن توسط برف و یا سایه بر روی قسمتی از صفحه خورشیدی باعث قطع مدار PV میشود.
3.مقدار زیادی سیلیکون خالص در این نوع فناوری به هدر میرود.
صفحات فتوولتائیک یکپارچه ساختمان
این صفحات که با نام فتوولتائیک یکپارچه ساختمان (Building Integrated Photovoltaic Panels) یا BIPV شناخته میشوند را میتوان برای قسمتی از ساختمان خود مانند پشت بام، پنجرهها، دیوارها، سر درها و … که امکان اینکه با مواد فتوولتائیک کتناسب باشند، طراحی میشوند. درست است که این صفحات خوب و زیبا به نظر میرسند اما بسیار گران قیمت میباشند.
با اینکه این صفحات از لحاظ قیمت بسیار گران میباشند اما نسبت به صفحات و سلولهای خورشیدی PV، کارآمدی کمتری دارند. از این رو ترکیب سیستمهای صفحات فتوولتائیک یکپارچه ساختمان برای مصارف خانگی و محدود اصلاً توصیه نمیشود.

صفحات حرارتی خورشیدی برای گرمایش
صفحات حرارتی خورشیدی
این صفحات برخلاف موارد عنوان شده هیچ الکتریسیته ای تولید نمیکنند و هدف آنها تبدیل انرژی خورشیدی به انرژی گرمایی برای گرم کردن آب برای مصارف خانگی مانند استخر و حمام و … میباشد. همچنین از این صفحات میتوان در تهویه هوا و گرمایش نیز استفاده نمود.
صفحات فتوولتائیک و سلولهای خورشیدی هیبریدی
با توجه به نحوه ساخت و تولید صفحات فتوولتائیک و سلولهای خورشیدی هیبریدی از آنجایی که یک ماده آلی توسط یک ماده رسانای غیرآلی احاطه میشود تا لایههای فتوولتائیک را تشکیل دهد و تک ماده ی بیشتری دارند و همزمان مزایای هر دو نیمهرسانای آلی و غیرآلی را نیز دارد. در نتیجه هزینههای پایینتری سلولهای PV هیبریدی به واسطه فرایند R2R دارند.
بهترین پنلهای خورشیدی برای مصارف خانگی:
در اینجا یک سوال مهم و پر تکرار مطرح میشود و آن اینست که بهترین نوع پنلهای خورشیدی برای مصارف خانگی کداماند؟ برای پاسخ به ان سوال باید گفت که دو پارامتر مهم برای انتخاب صفحه خورشیدی PV مناسب وجود دارد که باید در نظر گرفته شود. این دو پارامتر عبارتند از “فضا” و “هزینه” که در ادامه بصورت مختصر توضیح داده میشود.
فضا:
یک نکته مهم در این مورد اینست که در روی بامها و پنجره و … فضای زیادی نداریم لذا استفاده از صفحات خورشیدی کریستالی و فیلم نازک گزینههای بسیار خوبی میباشد.
با توجه به اینکه اندازه برایمان حائز اهمیت میباشد باید صفحات خورشیدی با بالاترین توان خورجی مجاز را مدنظر قرار بدهیم.چرا که می توان با صفحات خورشیدی PV با اندازه های یکسان، توان خروجیهای مختلفی از قبیل ۶۰ وات، ۱۵۰ وات، ۲۰۰ وات و غیره دارند.
از آنجایی که دو صفحه خورشیدی مونو و پلی کریستال دارای مزایای تقریباً یکشانی هستند، پس زمانیکه اندازه برایمان اهمیت داشته باشد گزینههای مناسبی هستند. تفاوت در مورد صفحات خورشیدی مونوکریستالی نسبت به پلی کریستالی در این است توان الکتریکی کمی بیشتر و از لحاظ فضا عملکرد بهتری دارند، ولی در برخی موارد می توان گفت که صفحات خورشیدی پلی کریستالی از لحاظ فضا کم بازده تر و مقرون به صرفهتر است.
هزینه:
با توجه به اینکه قیمت صفحات خورشیدی PV بطور معمول با قیمت بر وات دلار محاسبه میشود. لذا برای پیدا کردن ارزان ترین قیمتها در هر توان نامی خود، باید انواع صفحات خورشیدی مونوکریستالی و پلیکریستالی مختلف در بازار و سطح اینترنت را با هم مقایسه نمود.
مطالب پیشنهادی:
برق خورشیدی خانگی و کسب درآمد از پشت بام
احداث نیروگاه خورشیدی+هزینه و درآمد
فناوری های جدید پنلهای خورشیدی
با توجه به پیشرفتهای اخیر فناوری در زمینه های مختلف از جمله پنلهای خورشیدی، نوآوری و تکامل قابل توجهی داشته است. پیشرفت های حاصل در زمینه خورشیدی شامل عملکرد سلولهای خورشیدی، پیشرفت در زمینه تولید و معرفی مواد جدید با طراحی انعطاف پذیر میباشد.
با آمدن فناوری های جدید پنلهای خورشیدی، این امکان را فراهم کردند تا فتوولتائیکهای خورشیدی به راحتی قابل دسترس نسبت به گذشته و با عملکرد و کارایی بهتری باشند.
افزایش راندمان پنلهای خورشیدی با فن آوریهای جدید
در دهه های اخیر پیشرفت های زیادی در زمینه کارایی پنلهای خورشیدی حاصل شده است که بسیار شگفت آور می باشد. افزایش بهره وری سیستمهای خورشیدی در اوایل در حدود 10 درصد بود که با فناوریهای امروزه پنلهای خورشیدی توانسته کارایی و تولید برق خود را با تکیه بر سیستمها فتوولتائیک خورشیدی به میزان 20 الی 25 درصد یعنی یک چهارم نور دریافتی از خورشید را به انرژی تجدیدپذیر تبدیل نماید.
با بالا رفتن راندمان و کارایی پنلهای خورشیدی این امکان فراهم شده است که استفاده از انرژی خورشیدی یک گزینه مناسب برای انواع کسب و کارها و مصارف خانگی و حتی صنعتی شود. همچنین فناوریهای جدید باعث شده اند که با افزایش راندمان هزینهها بطور قابل توجهی کاهش یابند که این امر سبب میشود که انرژی خورشیدی برای طیف وسیعی از کاربران و مخاطبان قابل دسترس تر و قبول گسترش سیستمهای خورشیدی در سراسر دنیا کمک شایانی نماید.
پنلهای خورشیدی نانو تکنولوژی
با توجه به پیشرفت های روز افزون در دهه های اخیر بخصوص در زمینه نانوتکنولوژی تاثیر بسیاری را در افزایش کارایی و عملکرد پنلهای خورشیدی جدید داشته است. این تکنولوؤی با بالا بردن کارایی و بهبود عملکرد سلولهای خورشیدی میتوان گفت یکی از تکنولوژیهای نوین در نیروگاههای خورشیدی محسوب میشود و از خاصیت های اصلی آن میتوان به خاصیت فلورسنت اشاره کرد.
این فناوری یکی از انقلابی ترینها در همه حوزههای علمی که تا کنون شناخته شده است میباشد که با شتاب و سرعتی روز افزون به سمت جلو در حرکت میباشد. فناوری نانو با قابلیت دسترسی بالا و همچنین بعنوان منبعی نامحدود یهترین زاه برای آینده بشری میباشد.

پنل های خورشیدی دوطرفه
پنلهای دو طرفه خورشیدی
از فناوری های نوین در زمینه نیروگاههای خورشیدی پنلهای دوطرفه میباشند که میتوانند نور خورشید را به انرژی الکتریسیته تبدیل نمایند.روش کارکرد این پنلها بدین صورت است که در یکجا ثابت قرار میگیرند و در دوطرف نور خورشید را دریافت و به انرژی الکتریکی تبدیل مینمایند. تحقیقات نشان داده که پنلهای خورشیدی دو طرفه میتوانند هزینههای تولید انرژی الکتریکی را بطور میانگین تا 16 درصد کاهش دهد و تولید انرژی را 35 درصد افزایش نیز بدهد.
سلولهای خورشیدی پروسکایت
این سلولهای خورشیدی به علت کارایی و عملکرد بالا و همچنین هزینههای پایین بعنوان یک راه حل جدید محسوب میشود.پروسکایت یک نیمه هادی است که بخاطر نوع ساختار کریستالی خود شبیه به کانیهای پروسکایت شناخته میشود. این نیمه هادیها بخاطر اینکه میتوانند طیف گستردهای از نور جذب کنند، لذا نور خورشید را میتوانند به الکتریسیته تبدیل نمایند.
تحقیقات نشان داده است که پروسکایتها نقش مهمی را در صنعت انرژیهای تجدیدپذیر برای بهبود کارایی و پایداری انرژی خورشیدی ایفا میکنند. نوعی از سلولهای پشت سر هم خورشیدی پروسکایت وجود دارد بنام پروسکایت-سیلیکون که در آنها لایه پروسکایت با سیلیکون ترکیب میشوند. این سلولها کارآمدی بالایی بخاطر جذب طول موجهای بلند و کوتاه دارند.
پنلهای خورشیدی دوال-فیس (Dual-Face)
یک از فناوری های نوین شناخته شده پنلهای خورشیدی دوال-فیس میباشند. این پنلها انرژی بیشتری را بخاطر داشتن سلولهای فتوولتائیک در دو طرف انرژی خورشیدی بیشتری را دریافت مینمایند. در حقیقت این سیستم بگونه ای طراحی شده است که بتواند هم نور خورشید را بصورت مستقیم و هم باتاب نور از زمین را دریافت نماید. که این حاصیت باعث اقزایش راندمان و تولید انرژی برق میشود.
پنجرههای خورشیدی شفاف
یکی از نوآوریها در زمینه صنعت ساختمان پنجرههای خورشیدی میباشند. این پنلها دارای طراجی هستند که بتوان آنها را جایگزین شیشههای معمولی کرد و بوسیله آن انرژی خورشیدی تولید نمود. این فناوری با توسعه مولکولهای آلی میکروسکوپی که توسط تیم تحقیقاتی دانشگاه ایالتی میشیگان توسعه داده شده است. این فناوری بگونهای عمل میکند که فقط طول موجهای نامرئی نور را جذب کنند، از همین رو پنجرهها شفاف به نظر میرسند.
مزایای تکنولوژیهای نوین در نیروگاههای خورشیدی
در اینجا مزایای تکنولوژیهای جدید در پنلهای خورشیدی را مورد بررسی و کنکاش قرار میدهیم. که این مزایا به شرح ذیل میباشند:
1.کارایی بیشتر: بدلیل جذب بالای سلولهای خورشیدی پروسکایت و نانو پس کارایی و راندمان بیشتری دارند.
2.صرفه جویی در هزینهها: ارزان بودن و نیاز کمتر به مواد اوالیه سلولهای پروسکایت.
3.طول عمر بالا و پایداری بیشتر: سیستمهای هوشمند و مواد جدید باعث اقزایش داوم و طول عمر بالا میشوند.
4.انعطاف بالا: کارایی و راندمان بالای پنلهای انعطافپذیر و شفاف.
5.کاهش آلودگی و اثرات مخرب زیست محیطی: کاهش چشمگیر انتشار گازهای گلخانهای با استفاده از انرژی خورشیدی.
برای خرید پکیج برق خورشیدی با بهترین قیمت کلیک کنید.
نتیجه گیری:
با توجه به پیشرفتهای تکنولوژی در زمینه انرژیهای تجدیدپذیر از پرتوهای نور خورشید بوسیلهی پنلهای خورشیدی میتوان برای تولید برق بدون آسیب به محیط زیست و اثرات مخرب ناشی از سوزاندن سوختهای فسیلی در نیروگاهها بشدت کاست. بنابراین انرژی خورشیدی می تواند در آینده راهکار مناسبی برای انواع مشاعل و تامین برق صنایع و حتی خانگی باشد مانند: برق خورشیدی برای باغها، کسب درآمد خانگی با فروش برق، تامین برق برای مزارع کشاورزی با پمپ آب خورشیدی و نظایر آن. جهت مشاوره و توضیحات تکمیلی در زمینه برق خورشیدی میتوانید از طریق شماره تماس های ذیل با همکاران ما در شرکت آریا خورشید تماس برقرار کنید.
09151312500 -09377400157- 05152221335